Tuesday, 31 July 2012

This is the real Me,, :)

I'm not perfect, I never tried to be. I've made mistakes. I've taken the easy way out. I've lied to my friends. I've hidden the truth so many times from so many people. I've hurt people, and I've even done it on purpose. I've left people behind. I've spread rumors. I've said things that I didn't mean. I'm no better than anyone, anywhere. I'm human. I have faults, and I'm not afraid to admit that. I want to change, but I won't. Because that's what we do. That's what we've always done. We list our faults like a grocery list, and we move on, expecting everything to somehow change itself. It never will. I will never change. I will never be perfect. I will always make mistakes. I'll, more often than not, take the easy way out. I will lie, hide the truth, hurt people, leave people behind, spread rumors, and say things I don't mean for the rest of my life..


kadang-kadang aku nampak kuat tapi sebenarnya tak
kadang-kadang aku nampak confident, tp sebenarnya tak
kadang-kadang aku nampak berani, tp sebenarnya takut
aku senyum depan cermin untuk dapatkan confident
kadang-kadang aku rasa aku kemas, kadang-kadang rasa selekeh

mencuba untuk menjadi sempurna, amat menyakitkan.. mencuba untuk menjadi yang terbaik amat menyedihkan,, mengharap sesuatu yang belum pasti amat memenatkan, mengimpikan sesuatu yang jauh, amat memenatkan..
serius,,~~ ada masa kita happy, ada masa kita sedih.. hidup kita masih panjang..

jangan give up~,, banyak lagi benda yang kita perlu lalui, ramai lagi org yg perlu kita jumpa.. jangan pernah putus harapan.. =)

kan best kalau ada doraemon, boleh guna mesen masa, kembali ke masa lalu, betulkan apa yang silap,,
kan best kalau ada superman,, rasa selamat je, 
kan best kalau jadi mcm jimmy neutron,, pandai, 

kan best.. kan best... tak penat ke fikir semua ni?? Allah kan ada,, Allah sentiasa ada dengan kita.. kenapa kita masih lagi tak bersyukur? kenapa kita masih lagi nak mengubah semua ini,, semua itukan dah tertulis..

hmm,, ,manusia mmg susah nak bersyukur..
dont judge book by its cover.. 
kenapa org suka sangat tengok luaran? suka sgt judge org.. adakah diri sudah sempurna??
haishh,, penat nak melayah kerenah orang.. buat aku malas nak baik-baik sgt dengan org.. huhu :(


Form 3

ntah laa bila~~~

matrik,, kimono~~ hee,, tyme ni menang pakaian tradisional,, 

raya haji 

Clinical visit

clinical attachment
hospital sultanah bahiyah ;)

raya 2011

study week ~~~ elergy :(

2 comments:

  1. maryam jamadi budak baek hehehehehe :)

    ReplyDelete
  2. hahaha,, eh2,, baru perasan kau ada comment,,

    ReplyDelete