Wednesday, 7 November 2012

Bila S T R E S S....

Assalamualaikum,
Diminggu yang sangat sibukkksssss and stress disebabkan test, assignment, program, tugas-tugas.
B A C A    N I
Inilahh koleksi ayat-ayat pembakar semangat yg aku kumpul dari dulu and tengok balik bila stress.












Inilah ayat yang paling best dan bermakna :,)



Walau apa-apa pun, masih tak dapat tandingi ayat-ayat suci Allah
 AL- QURAN
:)

Goodluck!
*untuk diri sendiri jugak* huhh

InsyaAllah, esok ada Kursus pengurusan organisasi MPP selama 4 hari, sampai 11/11 (ahad)
esoknya, 12/11 (isnin) ada 2 test, medical neurology intervention and kinesiology,
14/11 (selasa) submit assignment paediatric yang BANYAK sangat tu, mungkin beratus page, tapi sekarang baru siap SIKIT.
Doakan aku berjaya menempuh semua ni k~~ 
*collapse

2 comments:

  1. goodluck kak maryam...:)

    ReplyDelete
  2. good luck maryam..semoga berjaya ..

    ReplyDelete